ACTION NR.ELEVEN BUNNYPULSATION

639,00 kr

Liksom resten av Double Action-familjen har den mjuka silikonmaterial av högsta kvalitet, den är supersmidig, vattentät och uppladdningsbar med magnetisk USB, det senaste på marknaden till hands.

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 73348690 Kategorier: , ,

Beskrivning

Här presenterar vi dig för No. Eleven, den äldre brorsan till No. Nine.

Liksom sin lillebror är No Eleven en supersmidig vibrator med pulseringsfunktion. Förutom sin ergonomiska form, designad för att stimulera din G-punkt, hittar du en klitorisstimulator med kaninöron, perfekt för att fördubbla nöjet. Du kan njuta av 7 klassiska vibrationsfunktioner, från ett behagligt surr till en jordbävning av nöje, och 4 pulseringsfunktioner.

Denna pulseringsfunktion gör att det finns en liten kula längst upp på framsidan av vibratorn som gör den där pulserande rörelsen som vi alla letar efter. På den lättanvända panelen i No. Eleven finns också en tredje knapp, en Boost-knapp, som ger dig en plötslig ökning av båda funktionerna, och med bara <60DB brus.

Liksom resten av Double Action-familjen har den mjuka silikonmaterial av högsta kvalitet, den är supersmidig, vattentät och uppladdningsbar med magnetisk USB, det senaste på marknaden till hands.

Kom ihåg att rengöra din leksak före och efter varje användning med varmt vatten och F-843 leksaksrengöringsmedel och torka den torr med en ren, torr trasa för att förlänga dess livslängd. Använd ditt favoritvattenbaserade glidmedel, som N-506, för en extra blöt natt.

Funktioner:

7 vibrationsfunktioner
4 push-funktioner
boost funktion
Med klitorisstimulator
flexibel kropp
högkvalitativt silikon
Kraftfull motor
Autonomi: 2h
Magnetisk USB uppladdningsbar
Ogenomsläpplig
Ljudnivå: <60dB
Mått: 20,6 cm x 4 cm

Mer information

Vikt 0,2 kg
Märke

ACTION

Färg

Lila

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”ACTION NR.ELEVEN BUNNYPULSATION”

Din e-postadress kommer inte publiceras.