ACTION OWEN TWO MASTURBATOR

689,00 kr

Från önskan att tillfredsställa till varje pris kommer Owen Two, den förbättrade versionen av din favoritmanliga onani. Denna manliga onani har alla underbara egenskaper hos Owens första modell, men förbättrad för att öka njutningen.

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 73351287 Kategorier: , ,

Beskrivning

På Action lämnar vi inte manlig onani åt sidan.

Från önskan att tillfredsställa till varje pris kommer Owen Two, den förbättrade versionen av din favoritmanliga onani. Denna manliga onani har alla underbara egenskaper hos Owens första modell, men förbättrad för att öka njutningen.

Owen Two har 10 vibrationsfunktioner, men inte vilka vibrationer som helst, nej, snarare har den en kraftfull motor så att du kan njuta av kraftfulla och roliga interna vibrationer. Men inte bara det, utan tack vare ett manuellt justeringssystem som finns på toppen av masturbatorn kan du, som namnet antyder, justera "storleken" på Owen Two till diametern på toppen av din penis.

Även om detta låter konstigt är det väldigt enkelt. I den övre delen av leksaken hittar du ett mycket mer flexibelt område, skapat så att du kan klämma när du vill lägga till det tryck du vill i dina passionsnätter. Detta system är perfekt för dem som behöver en liten push, eftersom genom att utöva tryck på spetsen av penis och dess vibrationer kommer du att uppnå mycket kraftfullare orgasmer. Och du vet, du bestämmer vilken press du vill ha hela tiden.

Men inte bara det, utan för att göra upplevelsen så realistisk som möjligt har vi inkluderat en värmefunktion, perfekt för att uppnå den idealiska temperaturen när som helst på året. Kom ihåg att dessa funktioner är oberoende, vilket innebär att du kan använda vibrationerna separat från värmefunktionen, för de nätter som du inte behöver den där extra passionen, eller båda samtidigt, ett dubbelt nöje, för du förtjänar det .

Hela kroppen på Owen Two har gjorts av mjuk silikon av högsta kvalitet. Detta gör att den är IPX7 vattentät och tack vare sin teknologi och tillverkning är den tyst, ingen kommer att veta vad som händer mellan dig och din favoritleksak.

Kom ihåg att rengöra din leksak före och efter varje användning med varmt vatten och neutral PH-tvål och torka den med en ren, torr trasa för att förlänga dess livslängd. Använd ditt favoritvattenbaserade glidmedel för en extra blöt natt.

Karakteristisk:

Kraftfull och tyst motor
10 vibrationsfunktioner
variabelt tryck
AI värmefunktion
mun form
Användarvänlig kontrollpanel
Högkvalitativt mjukt silikon
Manuellt justeringssystem i spetsen
Enkelt rengöringssystem
Magnetisk USB uppladdningsbar
IPX7 vattentät
Ergonomisk
Låg ljudnivå
Totala mått: 21,4 cm x 7,6 cm
Vikt: 281g

Mer information

Vikt 0,6 kg
Märke

ACTION

Färg

Svart

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”ACTION OWEN TWO MASTURBATOR”

Din e-postadress kommer inte publiceras.