ACTION VIGGO ADVANCED MASTURBATOR

1.399,00 kr

Viggo är en onani som ser lite grundläggande ut på utsidan, men inuti har den de bästa egenskaperna som någonsin trotts för manlig onani. Denna exteriördesign är designad för större diskretion och komfort.

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 73347475 Kategorier: , ,

Beskrivning

På Action lämnar vi inte manlig onani åt sidan och vi har skapat Action Man, den manliga linjen inom Action för den moderna mannen som vill njuta av sin sexualitet.

Vi vet att när vi tänker på en manlig onanator, kommer de mest grundläggande onanatorerna på marknaden, de manuella och de mest populära idag att tänka på. Men på Action vill vi bli bättre och det är därför vi ger dig Viggo, en onanist från en annan värld.

Viggo är en onani som ser lite grundläggande ut på utsidan, men inuti har den de bästa egenskaperna som någonsin trotts för manlig onani. Denna exteriördesign är designad för större diskretion och komfort.

Inuti hittar du en mjuk TPE-hylsa för superrealistiska förnimmelser och en texturerad tunnel för att öka förnimmelserna, du kommer att kunna njuta av varken mer och intet mindre än tre funktioner, alla olika men alla designade för ditt nöje, och Om du vill veta dem, fortsätt läsa:

Vibrationsfunktion: funktionen par excellence kunde inte saknas, vibrationsfunktionen, med 10 lägen så att du kan prova och prova tills du blir trött.
Upp och ner eller stötfunktion: du kan kalla det vad du vill, men det är den här funktionen som du kommer att bli kär i Viggo. Den här funktionen får hylsan att röra sig upp och ner, men du kommer att tro att det här är något du har sett förut, men tack vare dess dubbla hylsa-system kommer det att bli en upplevelse som inte är den här världen.
"Sug"-funktion: den här funktionen är nära relaterad till upp- och nerfunktionen, och vi kommer att förklara varför. Mitt i Viggo hittar du en del där hylsan introduceras, vad denna gör är en "drag och lös" effekt som gör sugeffekten imponerande vilket gör Viggo till den mest realistiska onanisten i vad som är känt.vilken oralsex onani refererar till. Den har ett uppladdningsbart batteri med vilket du kan njuta av 60 minuters självständighet.
På framsidan ser du ett genomskinligt område. Detta område är ett litet fönster som du enkelt kan ta bort för att ta bort hylsan för korrekt rengöring. Kom ihåg att rengöra din leksak före och efter varje användning med varmt vatten och ett leksaksrengöringsmedel som N-507 och torka den med en ren, torr trasa för att förlänga dess livslängd. Använd ditt favoritvattenbaserade glidmedel, som N-506, för en extra blöt natt.

Karakteristisk:

10 vibrationsfunktioner
10 upp- och ner-/skjutfunktioner
"Sug" effekt funktion
Tunn och extra mjuk TPE-hylsa
texturerad tunnel
60 min autonomi
Magnetisk USB uppladdningsbar
Tyst <60dB
Mått: 28,88cm x 9cm

Mer information

Vikt 0,6 kg
Märke

ACTION

Färg

Svart

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”ACTION VIGGO ADVANCED MASTURBATOR”

Din e-postadress kommer inte publiceras.