BOOST PUMPS MANUELL PENISPUMP MED MÄTARE PSX03 TRANSPARENT

379,00 kr

Skapat av och för manligt nöje, kommer varumärket Boost Pumps att hjälpa dig att uppnå den erektion du alltid har velat ha och de relationer du förtjänar. Få mer tillfredsställande sex med Boost Pumps.

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 73371237 Kategorier: ,

Beskrivning

Skapat av och för manligt nöje, kommer varumärket Boost Pumps att hjälpa dig att uppnå den erektion du alltid har velat ha och de relationer du förtjänar. Få mer tillfredsställande sex med Boost Pumps.

Tack vare dess underbara egenskaper kommer du att kunna uppnå det du alltid har velat, kraftfulla, tjocka, kraftfulla och framför allt behagliga erektioner utan att behöva gå till operation eller piller.

PSX03-pumpen har en transparent svart cylinder och en mätare, perfekt för att kontrollera hur din penis växer med varje tryck. Du behöver bara föra in penisen i cylindern och trycka på pumpens avtryckare för att se hur din penis vidgas och växer, både i längd och tjocklek.

När du tror att du har vuxit tillräckligt kan du trycka på tryckavlastningsknappen för ett lyckligare slut. Du kan kombinera din pump med märkets vibrerande tillbehör (BO-086) och med hylsorna (BO-084; BO-085; BO-087). Men om det inte var nog, inkluderar vi en penisring i silikon för att öka njutningen.

För att uppnå bästa resultat använder dessa pumpar vakuumsystemet, vilket gör att blodet koncentreras i penis, vare sig den är slapp eller erigerad. Om penis är slapp, kommer du att uppnå en perfekt erektion genom en tät och bekväm tätning placerad i slutet av cylindern, vid förbindelsen mellan penis och pubis.

Du kan rengöra bekvämt och säkert genom att ta bort gummicylindern. Kom ihåg att rengöra din pump ordentligt med ett bra leksaksrengöringsmedel (N-507) och använd ditt favoritvattenbaserade glidmedel (N-506) för en galen, supervåt natt.

Karakteristisk:

hand pump
Vattentät
Ftalatfri
Silikon + ABS
Gratis silikonring ingår
Åtgärder:

Full längd: 31 cm
Insättningsbar längd: 19,3 ml
Total diameter: 7 cm
Totalvikt: 297 g

Mer information

Vikt 0,3 kg
Märke

BOOST PUMPS

Färg

Svart

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”BOOST PUMPS MANUELL PENISPUMP MED MÄTARE PSX03 TRANSPARENT”

Din e-postadress kommer inte publiceras.