Rea!

Cobeco Spanish Love Drops Secrets 30 ml

109,00 kr

Efter att ha fått den här drinken vill hon krama och smeka dig och hon vill inte lämna dig. Även den kallaste tjejen blir het med dropparna av Spanish Love Drops Secrets.

Slut i lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 53450017 Kategori:

Beskrivning

Det är ett kosttillskott, att älska passionerat och intensivt.

Efter att ha fått den här drinken vill hon krama och smeka dig och hon vill inte lämna dig. Även den kallaste tjejen blir het med dropparna av Spanish Love Drops Secrets.

Spanish Love Drops Secrets är en starkare koncentration än den ursprungliga Spanish Fly, så gör dig redo för en natt full av vilda gnistor! Dosering: Applicera 1 ml (5 till 7 droppar) under tungan, ungefär 30 minuter före sexuell aktivitet. Applicera inte mer än 2 gånger på 24 timmar.

Njut av varandra mer!

30 ml behållare.

Denna exklusiva produkt förbättrar sexuell lust naturligt. Dropparna absorberas enkelt och snabbt av kroppen som ger en sexuell drivkraft. Den balanserade formeln använder kvaliteterna av L-arginin, den viktigaste aktiva ingrediensen i denna produkt.

L-arginin HCL stimulerar blodflödet i könsorganen, vilket har en positiv effekt på sexuell prestanda. C-vitamin säkerställer att nervsystemet fungerar korrekt och ger kroppen en optimal energiförsörjning. Allt detta kommer att förbättra fysisk uthållighet och sexuell energi och kommer att ha en positiv effekt på lusten.

Mer information

Vikt 0,082 kg
Märke

COBECO PHARMA

Färg

Plommon

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Cobeco Spanish Love Drops Secrets 30 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras.