LUXURIA FEEL JORDGUBB GLIDMEDEL 60 ML

59,00 kr

Luxuria Feel Fragrance Jordgubb är ett vattenbaserat intimt smörjmedel specifikt för vaginal eller anal hydrering och smörjning före intimt samlag.

Slut i lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 51784879 Kategori:

Beskrivning

Luxuria Feel Fragrance Jordgubb är ett vattenbaserat intimt smörjmedel specifikt för vaginal eller anal hydrering och smörjning före intimt samlag.

Den innehåller inte fett. Tack vare sin exklusiva formel rik på dyrbara naturliga aktiva element förhindrar Luxuria Feel Fragrance det obehag, brännande och irritation som är typiskt för intima områden som utsätts för naturlig och långvarig stress. Vattenlöslig produkt. För att fortsätta att garantera våra produkters utmärkta smörjegenskaper har vi inte använt mataromer eftersom de oftast påverkar flödesegenskaperna i själva produkten. Vi föredrar att använda naturliga dofter. Av denna anledning rekommenderar vi en annan användning än livsmedelsanvändningen av produkten. Den kan användas säkert med latexföremål och enheter, dess vattenbaserade formel garanterar full kompatibilitet med kondomer.

  • Latex kompatibel
  • Dermatologiskt testad
  • 60 ml 

Luxuria Secret passion-stunder är den nya linjen med personliga produkter som studerats och utvecklats för dina mest intima stunder av nöje. En lyxig, raffinerad och minimalistisk linje, men kännetecknas av en stark innovativ karaktär

Produkter redo att ta dig med på en lång resa där njutning inte är målet att nå utan instrumentet som leder dig att upptäcka nya känslor och passioner. Tänds igen den passionen som verkade ut genom ett nytt spel och en ny partners medverkan som aldrig upplevt tidigare.

Mer information

Vikt 0,07 kg
Märke

LuxuriA

Färg

Transparent

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”LUXURIA FEEL JORDGUBB GLIDMEDEL 60 ML”

Din e-postadress kommer inte publiceras.