MIYOSHI MIYAGI NEW YORK FEROMON KVINNA 2.4ML

86,00 kr

Den moderna kvinnan som en mytisk sjöjungfru lockar mannen på tusentals olika sätt.

Slut i lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 58241697 Kategori:

Beskrivning

Samarbete med ledande experter från hela världen, 9 års forskning, enskilda partiklar och ett innovativt produktionsform garanterar högsta kvalitet. Formeln NÄSTA GENERATIONSFEROMONER är de mest effektiva feromonerna på marknaden.

Under den forskning som vi gjorde observerade vi synergin som uppstår mellan luktfri natur, det vill säga feromoner och de doftgrupper som hjälper mycket i dess funktion. De speciellt utvalda doftingredienserna som används i produktionen av NEXT dofter berikades med otroligt effektiva och kraftfulla komplexa feromoner.

Som ett resultat stimulerar de inte bara det motsatta könets verksamhet utan också affärspartners, vilket vi övertygar oss själva när vi testar våra produkter i miljöer där det i allmänhet finns en kontakt mellan olika grupper av människor.
Det mega-aktiva feromonkomplexet (till och med 7 stjärnor!) Blandat med speciellt utvalda doftnoter kommer säkert att behaga alla.

Den moderna kvinnan som en mytisk sjöjungfru lockar mannen på tusentals olika sätt, ibland bara för att ta honom till sitt rum, ibland för att hålla honom längre … Även om hon är självständig och påståendefull, söker hon en trygg tillflyktsort bredvid sin drömpartner.

Med dessa exceptionella kvinnor i åtanke skapades Miyoshi Myiagi NEXT-parfymer med den nya generationen aktivt feromonkomplex. Dess unika doft designades som en symbol för nästa steg mot total kvinnlighet.

Olfaktoriska anteckningar:

Huvud: svart vinbär
Hjärta: freesia, ros
Bas: vanilj, ambroxan, patchouli, träd
2,4 ml

Mer information

Vikt 0,006 kg
Märke

MIYOSHI MIYAGI

Färg

Vit

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”MIYOSHI MIYAGI NEW YORK FEROMON KVINNA 2.4ML”

Din e-postadress kommer inte publiceras.