POWERING PR12 Penis Och Testikelring – Svart Ø2,1cm

119,00 kr

Från nybörjare till erotiksexperter kommer Powering ™ Dual Ring att omsluta dig med nöje.
Den stretchiga, bekväma förstärkaren skapades för att öka uthålligheten, förbättra känsligheten och ge överlägset erektionsstöd.

Slut i lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 58942035 Kategorier: , ,

Beskrivning

Från nybörjare till erotiksexperter kommer Powering ™ Dual Ring att omsluta dig med nöje.
Den stretchiga, bekväma förstärkaren skapades för att öka uthålligheten, förbättra känsligheten och ge överlägset erektionsstöd.

Förvänta dig en explosiv njutningsupplevelse medan det exklusiva inbyggda skrotstödet står fast.

Förläng det roliga och få nöjet att bestå med denna allergivänliga silikonpenisring från Powering. POWERING erektionsringar är säkra för kroppen, de kommer säkerligen att öka din prestanda och intensifiera ditt nöje.

Penisringar, även kallade förträngningsringar, används för för tidigt utflöde av blod från penis (kallas venös effusion eller veno-ocklusiv dysfunktion). Kravet är att en erektion fortfarande är möjlig.

Om detta tillsammans i förväg kan det skapas med hjälp av penisringen. Enhetlig kompression i fältet på penisbotten motverkar för tidigt blodutsläpp. Ansökan utför blodflödesstopp till en avsevärd förstärkning och sträckningserektion.

Ett ord om storleken på penisringar: Du bör börja med den största storleken och gradvis minska storleken beroende på effekten. Observera att ringarna inte kan bäras längre än 30 minuter, eftersom det kan leda till cirkulationsstörningar.

VARUMÄRKET

Upptäck det nya märket av drivande ringar, testade och med verifierad kvalitet, de är mycket motståndskraftiga mot spel. Oavsett om det är för nybörjare eller avancerade, köper man en självförtroendering optimeras en mans sexuella prestanda.

RENGÖRING OCH BESVARANDE

Rengör leksaken noggrant före första användning och efter varje användning.

Powering är gjord av silkeslen, allergivänlig silikon, som är extremt hal och absorberar snabbt värmen från kroppen. Leksaken kan enkelt rengöras med lite tvål och varmt vatten. Med lite desinfektionsmedel kan du säkerställa extra noggrann hygien efteråt, helst med Waterfeel perfekt samordnade desinfektionsspray. För maximal njutning, använd alltid din leksak med ett av Waterfeel's vattenbaserade smörjmedel som passar perfekt till produkten. Den veganska vattenbaserade kompositionen skyddar materialet och håller ytan på din leksak fin och mjuk.

Mer information

Vikt 0,052 kg
Märke

POWERING

Färg

Svart

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”POWERING PR12 Penis Och Testikelring – Svart Ø2,1cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras.