Satisfyer Curvy 1+ Vibration Edition Röd Appstyrd

459,00 kr

Nästan för bra för att vara sant, men det är en orgasmisk verklighet !! Denna ergonomiskt böjda klitorislyx får kvinnors hjärtan att slå snabbare:

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 51759083 Kategorier: ,

Beskrivning

Nästan för bra för att vara sant, men det är en orgasmisk verklighet !! Denna ergonomiskt böjda klitorislyx får kvinnors hjärtan att slå snabbare: den kombinerar den oförglömliga Satisfyer-tryckvågsteknologin med ytterligare vibrationer och den nya Satisfyer-appfunktionen. Ett unikt nöje.

FÖR KVINNOR MED TREND

Du vet vad du vill: Satisfyer vet vad du förtjänar. När det gäller klitoris njutningar, skäm bort dig själv! Curvy 1+ passar perfekt i handen och tar hand om din hud med en slät yta av medicinsk silikon. Förutom sin särskilt eleganta design har denna sympatiska leksak naturligtvis andra imponerande argument att erbjuda: medan den beröringsfria tryckvågstimuleringen skämmer bort din klitoris, smeker det mjuka huvudet labia med intelligenta vibrationer.

GE DET KRAFT!

Din leksak är utrustad med inbyggda batterier och är därför miljövänlig. Om det behövs kan den medföljande USB-magnetiska laddningskabeln kompletteras med en vanlig 5V-nätkontakt.

MATERIAL OCH SKÖTSEL

Den är vattentät och tillverkad av silkesmjuk medicinsk silikon som är extremt lätt att glida på och absorberar snabbt värmen från kroppen. Leksaken kan enkelt rengöras med lite tvål under varmt vatten. Med lite desinfektionsmedel kan du säkerställa extra noggrann hygien efteråt, helst med Satisfyers perfekt samordnade desinfektionsspray. För maximal njutning, använd alltid din leksak med ett av Satisfyers vattenbaserade smörjmedel som är perfekt anpassade till produkten.

De finns i klassiska, silkeslen och varma versioner. Den veganska vattenbaserade kompositionen skyddar materialet och håller ytan på din leksak fin och mjuk.

SATISFYER-MÄRKET

Satisfyer: mycket mer än ett tyskt varumärke! Allt började med beröringsfri stimulering av klitoris tack vare innovativ och patenterad tryckvågsteknik. Samtidigt berikar världens ledande varumärke för sexuell välbefinnande kärlekslivet för mer än 25 000 000 miljoner kvinnor, män och par i mer än 100 länder med ett brett utbud av produkter, liksom alltid nya och trendiga idéer. Teknik med kvalitetsfunktioner som silikon av hög kvalitet, 15 års garanti, lufttätt utförande och kraftfulla motorer, det framgångsrika tyska varumärket är alltid redo att kombinera teknik med exceptionell design i sina produkter. Bara under de senaste tre åren har Satisfyer vunnit över 140 internationella designpriser som inget annat företag.

EN APP, ENDLÖSA MÖJLIGHETER

Du bör inte missa detta: den nya appen Satisfyer Connect erbjuder unika möjligheter!

Den är kompatibel med alla smartphones, Android- eller Apple-surfplattor och Apple Watch. Och bäst av allt, det är gratis, och nya och spännande funktioner väntar dig varje månad. Det är inte konstigt att appen Satisfyer Connect hedrades på världens största konsumentelektronikshow CES i Las Vegas.

SENSATIONSFUNKTIONER I VÅR SENSATIONSAPP

Designa dina egna vibbar och dela dem med andra användare runt om i världen.
Använd mikrofonen på din mobiltelefon för att förvandla omgivande ljud till vibrationer
Upplev vibrationerna i takt med din spellista på Spotify eller andra streamingtjänster
Använd mobiltelefonen via Bluetooth eller Internet som fjärrkontroll för andra användare
Kontrollera tillfredsställelsen hos andra användare live i videochattar
KOM MED BLUETOOTH! R-LOVE-UTION AV SATISFYER APP-LEKSAKER

Bli en del av R-Love-ution och ladda ner gratis Satisfyer Connect-appen på din smartphone!

Upplev roliga äventyr: fjärrkontroll och exklusiva funktioner som haptisk programmering, individuellt steglöst justerbara vibrationsprogram, rörelsedetektering eller till och med interaktionen mellan flera anslutna leksaker – prova och förvänta dig fantastiska nya funktioner varje månad! Ladda bara ner gratisappen för Android eller Apple iOS så är appen redo!

TILLFredsställande anslutning

På grund av den framgångsrika interaktionen mellan sexuell välbefinnande och teknik vann Satisfyer Connect-appen det världsberömda CES TWICE Picks-priset. CES-juryn berömde särskilt haptisk programmering, rörelsedetektering och möjligheten att skapa nya vibrationsprogram.

CES TWICE Picks Award ges endast till de bästa konsumtionsvarorna i världen

Mer information

Vikt 0,25 kg
Märke

Satisfyer

Färg

Röd

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Satisfyer Curvy 1+ Vibration Edition Röd Appstyrd”

Din e-postadress kommer inte publiceras.