Satisfyer Pro Deluxe Next Generation

459,00 kr

Den externt applicerade lyxiga Satisfyer Pro Deluxe-vibratorn ger sovrummet en elegans. Denna praktiska juvel av glädje avger stimulerande tryckvågor utan kontakt och dess ovala form gör att den kan hållas bekvämt i hand

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 51612726 Kategori:

Beskrivning

Den externt applicerade lyxiga Satisfyer Pro Deluxe-vibratorn ger sovrummet en elegans. Denna praktiska juvel av glädje avger stimulerande tryckvågor utan kontakt och dess ovala form gör att den kan hållas bekvämt i handen.

Om tid eller tidsbegränsningar tack vare dess uppladdningsbara batterier.

Viskningsläge
Kroppsvänlig silikon
11 program
Vattentät för roligare under vattnet
Tryckvåg och kontaktfri klitorisstimulering
Magnetisk USB-laddningskabel ingår
Litium jon batteri
Håll kontrollknappen intryckt i 2 sekunder för att sätta på leksaken. Satisfyer Pro Deluxe aktiveras sedan på lägsta massagenivå. Öppna dina läppar något för att exponera din klitoris. Placera leksakshuvudet på klitoris så att det är inne i håligheten. När du väl har hittat den perfekta positionen behöver du inte längre flytta leksaken.

Tips: Appliceringen är ännu trevligare med ett vattenbaserat smörjmedel. Du kommer att uppnå mer intensiva pulsationer om du använder Satisfyer Pro Deluxe under vatten (t.ex. i duschen eller badet). Vibrationens intensitet regleras av kontrollknappen. Varje gång du trycker på den ökar intensiteten med en nivå. Du kan fritt välja mellan 11 intensitetsnivåer. När du har nått nivå 11 kan du minska effekten igen steg för steg genom att trycka på knappen. För att avsluta, tryck och håll in knappen igen tills leksaken stängs av.

Denna leksak är uppladdningsbar så att den enkelt kan användas utan kablar. Innan du använder leksaken för första gången måste den vara fulladdad.
Använd den medföljande USB-laddningskabeln för detta. De två magnetiska kontakterna på kabeln måste ingripa med metallkontaktpunkterna på leksaken. Om laddningskabeln inte fastnar av sig själv, anslut den till nätverket och vänta en stund. Den magnetiska effekten kommer att återaktiveras och kontakterna förenas automatiskt. Under laddningsprocessen blinkar LED-indikatorn. När laddningsprocessen är klar lyser LED-indikatorn stadigt. Den första laddningsprocessen kan ta upp till åtta timmar.

Om det uppstår störningar eller leksakshanteringsproblem, håll kontrollknappen intryckt i 5 sekunder. Om leksaken fortfarande inte fungerar ordentligt, skicka ett meddelande till följande e-postadress: service@satisfyer.com.

Mer information

Vikt 0,3 kg
Märke

Satisfyer

Färg

Champagne

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Satisfyer Pro Deluxe Next Generation”

Din e-postadress kommer inte publiceras.