SHUNGA BATHSALT ORIENTAL LOTUS 75gr

48,00 kr

Det är smaksatta badsalter. Dessa orientaliska kristaller förvandlar vattnet i ditt badkar till en intensiv rosa sjö och ger dig och din partner en fantasiaas där du kan njuta av dessa ögonblick av avkoppling eller spänn

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 50025202 Kategori:

Beskrivning

Det är smaksatta badsalter. Dessa orientaliska kristaller gör vattnet i ditt badkar till en afrodisiakum grön sjö och ger dig och din partner en fantasiaas där du kan njuta av dessa ögonblick av avkoppling eller spänning.

På detta enkla sätt kan du dra nytta av de stimulerande egenskaperna hos havsvatten som dessa salter ger dig.

  • Innehåll 75gr.

Shunga är världsledande inom erotisk kosmetika, dess naturliga ingredienser smälta med aktiva ingredienser uppnår ett utmärkt resultat

Att gå in i Shungas erotiska värld är att resa till det förflutna. Bokstavligen översatt betyder Shunga "vårbild", ett känsligt sätt att säga "sexuella relationer" mellan människor.

Detta ord användes för att beteckna japanska erotiska målningar från 1500-, 17- och 1700-talet, en typ som kallas ukiyo-e, som inte var mer än verk på trä eller pergament med sensuella scener och avsnitt av köttslig kärlek, alltid gjorda med stor omsorg. och god smak.

Shungakonst, även om den var dold i århundraden, markerade början av den pornografiska industrin för den japanska medelklassen och fungerade i generationer som en lärdom för söner och döttrar i många familjer.

Mer information

Vikt 0,075 kg
Märke

SHUNGA

Färg

Grön

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”SHUNGA BATHSALT ORIENTAL LOTUS 75gr”

Din e-postadress kommer inte publiceras.