Rea!

Cobeco Spanish Love Drops Sweet Banana 15ml Lusthöjande

69,00 kr

Detta legendariska filter av kärlek som i århundraden har varit känt för sin berömmelse och namn som en stimulator av lust; Denna populära produkt finns nu i 10 olika dofter och smaker.

I lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 53449438 Kategori:

Beskrivning

Den färska smaken av äpple, banan eller blåbär. Kan du tänka på dessa söta känslor utan att de är i en tårta? Eller är du ett fan av cola?

Upplev det genom att göra det med alla sinnen.

Nu är det dubbelt med den spanska flugan. Detta legendariska kärleksfilter som i århundraden har varit känt för sitt namn och som en stimulator för lust; Den här populära produkten finns nu i 10 olika dofter och smaker.

Dessa smaker stimulerar ytterligare önskan och transporten av dig och din partner som ger en himmelsk atmosfär och ger lust till båda.

Smak: Banan
Nytt utseende och nya kläder.

Välj din favoritsmak nu: karamell, färskt äpple, choklad, blåbärsmix, ananasglädje, jordgubdröm, romantisk hallon, tropisk kiwi, solnedgångsbanan och cola.

Dosering: Applicera 1 ml (5 till 7 droppar) under tungan, ungefär 30 minuter före sexuell aktivitet. Applicera inte mer än 2 gånger på 24 timmar.

Ingredienser: För 1 ml: L-arginin (13 mg), vitamin C (4,7 mg).

15 ml behållare.

Denna produkt har registrerats i hälso- och socialvårdsavdelningen i Junta de Andalucia, med hälsoregistreringsnummer 26.0013522 / SE (International Dreamlove Sl) och post 623/33782, överlämnad till spårbarhetsplanen som upprättats av den spanska säkerhetsmyndigheten Mat när det gäller kosttillskott.

Mer information

Vikt 0,056 kg
Märke

COBECO PHARMA

Färg

Gul

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Cobeco Spanish Love Drops Sweet Banana 15ml Lusthöjande”

Din e-postadress kommer inte publiceras.