Rea!

Cobeco Spanish Love Drops Raspberry Romance 15ml Lusthöjande

69,00 kr

Detta legendariska filter av kärlek som i århundraden har varit känt för sin berömmelse och namn som en stimulator av luxuria; Denna populära produkt finns nu i 10 olika dofter.

Slut i lager

Frakt alltid 29 kr

  • Done Säker betalning med Klarna
  • Done Snabb leverans med Postnord
  • Done Diskret försändelse med anonym avsändare
GARANTERAT SÄKER BETALNING MED KLARNA
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 50027770 Kategori:

Beskrivning

Den färska smaken av äpple, banan eller blåbär. Kan du tänka på dessa söta sensationer utan att de är i en tårta? Eller är du ett fan av cola?

Upplev det genom att göra det med alla dina sinnen.

Nu njuter dubbelt med den spanska flugan. Detta legendariska kärleksfilter som har varit känt i århundraden med namn och som en stimulator av lust; Denna populära produkt finns nu i 10 olika dofter.

Dessa smaker stimulerar ytterligare önskan och transporten av dig och din partner som ger en himmelsk atmosfär och ger båda lyster.

  • Smak: hallon

Nytt utseende och nya kläder. Välj din favoritsmak nu: karamell, färskt äpple, choklad, blåbärsmix, ananasglädje, jordgubbdröm, romantisk hallon, tropisk kiwi, solnedgångbanan och cola.

Dosering: Applicera 1 ml (5 till 7 droppar) under tungan, cirka 30 minuter före sexuell aktivitet. Applicera inte mer än 2 gånger på 24 timmar.

Ingredienser: För 1 ml: L-Arginine (13 mg), C-vitamin (4,7 mg).

  • 15 ml behållare.

Denna produkt har registrerats hos hälso- och socialvårdsavdelningen i Junta de Andalucia, med hälsoregistreringsnummer 26.0013522 / SE (International Dreamlove Sl) och post 623/33782, överlämnad till spårbarhetsplanen upprättad av den spanska säkerhetsbyrån Mat i fråga om kosttillskott.

Mer information

Vikt 0,015 kg
Märke

COBECO PHARMA

Färg

Röd

Storlek

One-size

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Cobeco Spanish Love Drops Raspberry Romance 15ml Lusthöjande”

Din e-postadress kommer inte publiceras.